Hvidevarer

Hvidevarer

Hos Lene får du reel rådgivning i valg af hvidevarer. Vi forhandler de fleste og mest kendte fabrikater. På den måde ønsker vi at hjælpe vores kunder. Altså så du får et ordentligt produkt med hjem. De fleste af de hvidevarer vi sælger, yder vi 4 års garanti på. Her har du en fysisk butik, hvor du får vejledning før, under og efter køb og hjælp ved eventuelle reklamationer både i og efter garantiperioden

Kan vi, som lille butik, give ordentlige priser? – ja det kan vi. Markedsprisen er i mange tilfælde ”sat” af Internettet. Hos os sættes prisen efter, hvad du ønsker: afhent dit produkt her, få leveret ved kantsten direkte af vognmand, eller hele pakken med levering og installation af en elektriker.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor hvidevarer på
telefon 97 47 20 06

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard