Hvidevarer

Hvidevarer

Er du på udkig efter nye hvidevarer til hjemmet eller arbejdspladsen? Hos HB-Connection har vi et stort udvalg af hvidevarer, som du kan opleve i vores fysiske butik i Aulum. Alle hvidevarerne har det tilfælles, at de er nøje udvalgt med fokus på den gode kvalitet og holdbarhed. Vi er naturligvis også behjælpelige med installationen, hvor vi leverer godt håndværk og en service udover det sædvanlige.

I butikken finder du hvidevarer fra kendte varemærker, hvor der er noget for enhver smag. Dette er uanset om du er på jagt efter en ny vaskemaskine, komfur, fryseskab eller et helt fjerde element. Vi tilbyder naturligvis den helt rette rådgivning, så du ender med de hvidevarer, du går og drømmer om.

Gør hverdagen nemmere med hvidevarer fra HB-Connection

I en travl hverdag er det ikke ualmindeligt at have komfuret, emhætten, tørretumbleren og vaskemaskinen til at køre på én og samme tid. De smarte maskiner forenkler hverdagen og holder gang i den daglige husholdning. Hvidevarerne er tidsbesparende elementer – og især, hvis de fungerer helt, som de skal. Dette kræver naturligvis den rette installation, som vi leverer hos HB-Connection i kraft af vores stærke team af medarbejdere. Klik ind lige her og læs nærmere omkring levering og montering af dine nyindkøbte hvidevarer.

Vores grundige installation giver hvidevarerne maksimal levetid, som medvirker til, at du får stor værdi for pengene, når du handler hos HB-Connection. Desuden yder vi op til fire års garanti på størstedelen af vores produkter.

Vi opdaterer løbende vores sortiment af hvidevarer, så der er god grund til at kigge forbi vores butik, hvor du også finder støvsugere, lamper, elpærer og andet til hjemmet.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor hvidevarer på
telefon 97 47 20 06

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard