Lamper og skærme

Lamper og skærme

I butikken er der et stort udvalg af lamper og lampeskærme. Ingen lamper er tilfældigt indkøbt til udstillingen. Lene har nøje udvalgt hver enkelt af dem, så der er en ide bag hver lampe. Vi kender alle til det med at skulle vælge en ny lampe. Passer den mon ind? Er den ikke lidt for stor? Her i butikken kan du låne lamper med hjem, så du behøver ikke at beslutte dig med det samme. Når du så har valgt den perfekte lampe til stuen, børneværelset osv., så kan du få en af vore elektrikere til at hænge den op for dig.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor lamper og skærme på
telefon 97472006

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard