HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Levering og montering

Montering af hvidevarer

Erfaring med levering og montering, og udført af rigtige elektrikere, er hvad du kan regne med her. For dig giver det maksimal sikkerhed og service ud over det sædvanlige. Hvis dine nye hvidevarer skal fungere optimalt, og skal have maksimal levetid, så er der ting der bare skal være udført korrekt under selve monteringen. Din tryghed er en erfaren montør fra HB Connection.

Når du har købt nye hvidevarer, så tager vi ganske gratis de gamle med hjem igen. Vi har en affaldsordning / sortering som gør, at de fleste dele fra gamle hvidevarer bliver genbrugt.

Vi tænker på miljøet, ligesom du gør!

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor levering og montering på
telefon 97 47 20 06

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard