HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Reparation

Hvidevarer reparation

Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hvidevarer reparation. Med en travl hverdag, vil de fleste af os, bare gerne have, at hjulene kører. Man gider ikke bøvl med opvaskemaskine eller tørretumbleren er stået af igen. Disse ting skal gerne bare fungerer, og når de ikke gør, kan det hurtigt komme til at være et stort irritationsmoment i en travl dagligdag. Hos HB Connection er vi klar til at hjælpe dig, hvis du skulle være havnet i netop sådan en situation. Uanset om det er hvidevarer reparation i hjemmet eller på en arbejdsplads, så rykker vi hurtigt ud, så du lynhurtigt kan vende tilbage til normalen.

Vi ved hvor svært det kan være at undvære hvidevarer i hjemmet eller på arbejdspladsen. Derfor står vi klar med en hurtig service, også til dine hvidevarer. Hos os er det Johannes der kommer, når maskinerne strejker. Johannes er knivskarp, når det gælder fejlfinding og reparation.

Har du en gang prøvet at have besøg af ham, så ved du hvad vi mener, når vi skriver ”professionel”. Og så kan du lave en aftale med Johannes der holder… – det er bare en lille del af vores samlede service. Og du får ham direkte i røret, når du ringer på 97472221, og taster dig frem til ”reparation af hvidevarer”

Så nemt kan det være

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor reparation på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard