Salg og service

Salg og service

Vi er meget bevidste om, at når du kommer i butikken, så er det fordi du vil have vejledning, lokal hjælp, god service. Med en fysisk butik er vi et alternativ til f.eks. en webshop eller et indkøbscenter. De værdier vi bygger på, handler om mennesker og relationer. – endda mennesker, som er interesseret i at høre, hvad det er du egentlig har brug for. Personlig og ærlig betjening er vigtig for os, og vi slipper dig ikke før du er helt tilfreds. På den måde kommer både du som kunde, og den der betjener dig her i butikken, tæt på hinanden.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor salg og service på
telefon 97 47 20 06

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard