HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Erhverv

Driften af din virksomhed, interesserer os

Om det er landbrug, produktion, servicefag så er der brug for hurtig udrykning når ting går i stykker, og der er brug for kvalificeret rådgivning inden du bygger om, bygger til eller bare skal have en ny maskine.

I forbindelse med nyopførelser af drifts- og produktionsvirksomheder, og større renoveringer, kan du få elektrikerhjælp hos HB Connection. For os er det vigtigt at komme så tidligt som muligt ind i dine planer, så vi kan sørge for at din gode ide bliver til en strålende forretning. Også når det gælder landbrug og fødevarer, har vi noget at byde på. Vi bor midt i et landbrugsland her i Midt og Vest Jylland, så vi har prøvet det før.

Markvandingsanlæg findes på de fleste landbrug i det Midtjyske. Ikke at det er noget specielt at lave strøm til et markvandingsanlæg, men der er bare stor forskel, om der ligger erfaringer bag de elektriske tiltag der skal gøres for at få et vandingsanlæg til ta køre mest effektivt. Og samtidig at brugen af anlægget bliver så nem og så tidsbesparende som muligt.

Minkbranchen hjælper vi også. Både med elinstallationer, og tyverisikringer. En yderst specialiseret branche, som det har taget år at vi Know How og erfaring i. – og nu har vi den i en grad, så også du kan have glæde af den!

Din bredbåndsforbindelse er din livsnerve. Svært at indrømme for nogen, men det er sådan det er. Hvad gør du, når forbindelsen forsvinder? – eller når bare WiFi’en forsvinder. Vil du have hurtig hjælp, så kan du også her bruge HB Connection. De kabler der skal trækkes i huset til disse forbindelser, er ikke ”bare” et kabel. Det er vigtigt du er ”oppe” så meget af tiden som muligt. Det betyder bla. at du ikke må have udfald i data trafikken, ligesom du har brug for den højeste hastighed. Vil du vide hvad mulighederne er i din virksomhed, så laver vi det optimale netværk til dig, sammen med den IT virksomhed som passer din software. Software er nemlig ikke vores arbejdsområde.

Kommunale institutioner har også specielle installationer, som ofte skal tilses. Både elinstallationer, som skal opfylde krav til personsikkerhed. Men især også tekniske installationer, som kan være brandalarmer, vandstandsalarmer, strømsvigtsalarmer og tyverialarmer m.m.
Kirkers installationer interesserer os også meget. Gennem tiden er det blevet til mange kirkerenoveringer, kirkeombygninger, og flere nye kirkehuse. I dagligdagen er der også her brug for tilkald, på alle tider af døgnet. – og vi er klar!
Især fugt og varmestyring i kirker, har vi arbejdet meget med. Ofte i samarbejde med en rådgiver fra det aktuelle stift, eller bare det lokale menighedsråd.

Elektrisk lys på sportsbaner (i øjeblikket især kunststofbaner) kræver også vedligehold. Også her er der strenge krav til personsikkerhed. Vi laver ofte en servicekontrakt, som gør at vi kommer og laver eftersyn 1 gang om året. Det kræver en stor lift for at komme op til lamperne, og for at denne lift kan komme ind på plænerne, skal det have været tørvejr i en længere periode. Det skal derfor planlægges, for at få dette eftersyn udført. VI planlægger det selv, så du ikke skal tænke på det.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor
El installationer til erhverv på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard