HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Service

Den service I har brug for – Når I har brug for den!

Vedligeholdelse af dine el-installationer handler om øget driftssikkerhed og -optimering, omkostningsstyring og kompetent vejledning. Det er vores speciale. Og du kan tilkalde os døgnet rundt – 365 dage om året.

Gennem løbende dialog og samarbejde rådgiver vi desuden omkring udviklingsmuligheder, energioptimering og driftsoptimering i din virksomhed.

Når du vælger HB Connection får du blandt andet:

– Tilkaldemulighed døgnet rundt og hurtig reparation og vedligeholdelse. Vi ved tid er penge – så vi rykker hurtigt ud og løser dit behov.
– Mulighed for fast servicemontør. For at servicere jer bedst, er det vigtigt at vi kender virksomhedens installationer. Derfor bestræber vi os på, at sende den samme medarbejder til jer hver gang. Vores medarbejderstab har mange kompetencer – og vi trækker alle på hinandens ekspertiser.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor
service til erhverv på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard