HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Private

Hvis du skal bygge om, bygge nyt eller bare have lavet ny belysning.

Spørg os til råds inden du går i gang. Et forslag og et godt råd koster ikke noget.

Når strømmen går, og det er sent fredag aften, hvad gør jeg så? Så ringer du bare. Telefonen besvares døgnet rundt, af elektrikere du kender.

Indeklimaet er dårligt. Hvad gør jeg? Få råd og vejledning, om alt hvad der kan have indflydelse på indeklima.

Strømforbruget er steget ekstremt meget. Få det målt og kontrolleret, så du ikke skal gå og være i tvivl om det er rigtigt eller forkert.

Hvis du er i tvivl om noget med din Internetforbindelse, så kan du også få hjælp til det. Du kan få vejledning, og du kan få os til at hjælpe med installation af f.eks. trådløs WiFi i dit hjem.

Boligventilation giver et fantastisk indeklima. Vel at mærke når anlægget fungerer optimalt. Skal der skiftes filtre, renses kanaler, reguleres på luftmængder i de enkelte rum, så få hjælp fra HB Connection.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor
El installationer til private på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard