HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Ny- og ombygning

Tag os med på råd, når du bygger!

Når du bygger om eller bygger nyt, er der god grund til at tænke el-installationerne med ind fra begyndelsen.

HB Connection har stor erfaring med installationer i private hjem og fritidshuse. Og vi ved, hvordan du med den nyeste teknologi kan udnytte dine installationer optimalt og få bedre komfort og ikke mindst lavere energiforbrug.

Jo tidligere, du tager os med på råd, desto bedre kan vi rådgive om, hvordan du opnår det optimale udbytte af dine installationer. Med eksempelvis lysstyrings-anlæg, zonestyret lys, automatisk lystænding, styring og justering af varme og energiforbruget – og meget andet.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor
El installationer til private på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard