HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Energi

– Solcelleanlæg
– Luft / luft varmepumper
– LED belysning
– Kontrol af energiforbrug og forslag til energibesparelser

I 2012 til 2013 installeredes massevis af små solcelleanlæg i DK. Driften af dem kræver egentlig ikke noget, men det sker at de går i stå, og ikke producerer strøm mere. Det anbefales derfor, at du jævnligt tilser anlægget, og fortager en visuel kontrol af, at der kommer ”strøm ud af anlægget”. Hvis ikke der gør, kan du få hjælp her. Også hvis anlægget ikke er købt her hos os. 2 medarbejdere her i huset, har viden og erfaring med solceller, så tøv ikke med at spørge.

Med den nye tilretning af solcelleordning fra 2012 – 2013, er det vigtigt at du bruger strømmen på samme fase som du producerer den… – det er en meget teknisk ting at forstå, men få det undersøgt hvis du er i tvivl. Der kan være en del penge at spare for dig.

Store solcelleanlæg er igen på tale, til installation på din virksomheds eller landbrugsbygnings tag. Priser på produkter er faldet så meget nu, at det er en interessant investering igen. Sammenholdt med at det giver en grøn profil til din virksomhed.

Især liberalt erhverv, hvor der ikke er momsfradrag i virksomhedens regnskab, har stor glæde af solceller. Og ligger den største del af elforbruget så også i den tid på døgnet hvor solden skinner, så er der noget for dig at overveje.

Varmepumper er fremtidens decentrale energiforsyningskilde. Lige nu er der strøm at spare, og øget komfort at hente, ved udskiftning af elvarme med en luft / luft varmepumpe. F.eks. i sommerhuse, garager og andre sekundære rum uden varmekilde.

Varmepumper har generelt en energifaktor ”virkningsgrad” på 5. Det kan f.eks. forklares sådan, at når du bruger 1KwH strøm i en varmepumpe, får 5KwH varme ud igen. Ret vildt…
Har du oliefyr, kan du skifte denne ud med en luft / vand varmepumpe. Der er god økonomi i det, og det er bare så nemt med en varmepumpe. Den skal bare have strøm, og der er ingen vedligehold på den.

De fleste mennesker ved i dag hvad LED belysning. Der er penge at spare ved at skifte til LED belysning, men det ER mange problemer og uforudsete opgaver med det endnu. Det er derfor ekstremt vigtigt, at du ved hvad du skal købe. Sørg for at vælge et kendt fabrikat, og sørg for at vælge den højeste kvalitet, frem for den laveste pris. Ellers får en langsigtet dårlig økonomi i din investering.

”Led bliver ikke varm”. – det gør den ikke nej, men det gør den driver som skal sidde sammen med den.

”Led holder længe” – ja hvis kvaliteten er god gør den. Du kan få kvaliteten opgivet ved at bede om LB FAKTOREN for lyskilden.

”Led har en god farvegengivelse” – kun hvis du kan få oplyst farvetemperaturen, som opgives i Kelvin grader, og hvis du kan på oplyst RA værdien på lyset. Led belysning er holdbar – ja til indendørs brug går det fint, men til udendørs brugs skal du virkelig tænke dig om. 99% af alt Led belysning er produceret i Kina, og det er et andet klima de har der. Det nordiske klima med regn og blæst i lange perioder, stiller store krav til elektrisk materiel. Vores erfaring er, at kinesisk produceret belysning ikke kan bruges udendørs.

Energimåling er nødvendig, hvis du vil have et ”før og nu” billede af din økonomi omkring energi. Du kan leje en måler hos os, så du i en periode kan måle dit elforbrug. Ikke bare dit totale elforbrug, men målt helt ude ved det enkelte apparat.

I virksomheder er der krav om måling af f.eks. elforbrug til opvarmning og til varmt vand, som bruges i de rum hvor de sidder.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor
energi på telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard