Ladestander til Elbiler

Kontakt

Salg og installation af lader til elbiler

Når danskerne skal ud at købe en ny bil, er det i stigende grad elbiler som beslutningen falder på. Det betyder også, at efterspørgslen på ladestandere til elbiler stiger. Hos HB Connection sælger og installerer vi ladestandere til elbiler, både til private kunder samt erhvervskunder. Uanset om det er en elbil ladestation i carporten i privaten, eller ved parkeringspladsen på kontoret, skal vi nok finde en løsning som dækker dine ønsker og behov.

Når man som privat eller erhvervskunde leder efter ladere til elbiler, bliver man af de kendte operatører typisk tilbudt leje af ladestation. Hos HB Connection kan man købe en ladestation til elbiler helt uden abonnement, og derved undgå indviklede lejeaftaler.

Refusion af elafgift på elbiler til private

Som privat har det været muligt at få refunderet elafgiften på sin elbil lader, i øjeblikket er der ingen afgift på el. derfor er der ikke behov for en abonnement- aftale. Du kan bare købe en lader, f.eks. hos HB Connection. Så kommer vi også og installerer den!

Få adgang til Montas netværk af ladestandere i hele Europa

Med en ladestation til elbiler i garagen, er man godt kørende på de små og mellemstore ture. Skal man ud på længere distancer, kan man få behov for at lade sin elbil på farten. Hos HB Connection samarbejder vi med Monta, en dansk app som optimerer lade oplevelsen for elbilejere og virksomheder med laderstationer. Du får således adgang til hele Montas netværk, af mere end 150.000 ladestationer i hele Europa. Så er du godt dækket ind!

Mange arbejdspladser har allerede investeret i ladestationer for at imødekomme stigningen af elbiler på vejene, og for at sikre at deres medarbejdere har mulighed for at lade på arbejdet. Der er dog stadig lidt tid til at elbilen bliver den nye norm, og derfor kan ladestanderne risikere at stå ubrugt hen – specielt i weekender og på helligdage. Virksomhedsdrivende kan derfor tilføje deres ladestander til Montas netværk, og på den måde undgår man at sin ladestander står og samler støv.  – og så kan en elbillader pludselig blive til en indtægtskilde, i stedet for en fast månedlig udgift.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard