HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Solceller

Kvalitet og garanti

Med den nuværende solcelleordning anbefaler vi, at solcelleanlægget er nøje afstemt i forhold til netop dit elforbrug. Dette giver nemlig den bedste udnyttelse af investeringen dvs. den kortest mulige tilbagebetalingstid. De solcelleanlæg vi installerer i dag, er derfor betydeligt mindre end det tilladte max på 6 kW.
Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre om dine fordele ved at installere et solcelleanlæg.

Solceller og økonomi

Kort fortalt så er et solcelleanlæg en god investering for dig der bruger strøm mens du producerer den – dvs mens solen skinner.
Læs mere om økonomi og solceller hos Energitjenesten

Fakta om kvalitetssolceller

Vi bruger udelukkende kvalitetssolceller produceret af kendte og velrenommerede leverandører.
Når du vælger solceller af høj kvalitet, får du nemlig en høj virkningsgrad og garanti for din vare. Det sikrer, at din investering bliver en gevinst i stedet for en udgift.

Når du vælger leverandør skal du være opmærksom på:

– Solcellerne kan have en virkningsgrad på op mod 98 %
– Kvalitetssolceller har et unikt serienummer
– Vælg en leverandør der er kendt og med godt renommé
– Få en garanti
– Den fysiske montage er vigtig. Det er ikke sikkert den billigste løsning lever op til kravene fra dit forsikringsselskab.

HB Connection monterer både solcellepaneler på tag og som jordmonterede anlæg.
Vi beregner nøje størrelse og forventet effekt, så det passer til ønske om udseende og strømforbrug. Og så yder vi selvfølgelig vejledning i forhold til fraskrivning og skattefradrag.

Beregn din egen foventede strømproduktion her.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor solceller på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard