HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Varmepumper

Varmepumper kan udnytte energien i jorden eller luften til at opvarme din bolig. En varmepumpe er i dag både et økonomisk og et miljømæssigt godt alternativ til almindelige opvarmningsformer som olie og gas.

Læs mere om varmepumper hos Daikin

Du kan med fordel henvende dig her, hvis du påtænker dig at købe luft-luft varmepumpe

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor varmepumper på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard