HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Hvidevarer

– Vejledning før salg af hårde hvidevarer, fra fysisk butik
– Vejledning før salg af belysning
– Service på hårde hvidevarer
– Service på næsten alle apparater, der ”har en ledning”
– Vejledning, før, under og efter…

Du kan besøge vores fysiske butik i Aulum, hvor der er udstillet hårde hvidevarer, lamper, el apparater og selvfølgelig det skal være i en EL FORRETNING, nemlig el materialer / komponenter.

Kom og få vejledning i hvad du skal købe, hvis du f.eks. skal hænge en lampe op
Lene, som hjælper dig med alt salg i butikken, har 20 år erfaring. Hun sætter sig i din situation, når du har brug for hjælp. Så prøv det af næste gang du skal bruge hårde hvidevare.

De fleste af vores hårde hvidevarer er der 4 års garanti på.

Lamper kan du låne med hjem, inden du beslutter dig for om det er den rigtige du har kig på.

Prismæssigt, ligger vores hårde hvidevarer lige omkring laveste netpris, selvom det er i en fysisk butik. Vi oplever ofte at være et par hundrede kroner dyrere end laveste netpris, men vi sælger det til trods rigtig mange hvidevarer. Ofte til kunder som ikke vil handle på nettet, men også til kunder som har dårlige erfaring med garanti og lign, ved køb på nettet. Med en top professionel hjælp til dig, når du kommer i butikken, syntes alle kunder at det er en fair prispolitik.

Det forekommer også at vi er billigere end laveste netpris.

Skal du bruge et par vejledende ord af en elektriker, så spørg blot. De holder nemlig til i samme hus.

Til butikken er også knyttet en elektriker, med speciale i fejlfinding og reparation af alle apparater ”med ledning på”. Han reparer både på vores værksted, som fysisk ligger sammen med butikken. Men han kommer også ud til dig, når der er problemer.

Tid er en faktor som har betydning for os alle i vores hverdag. Ikke mindst når der skal repareres. Hos os kan du ofte få besøg samme dag, hvis du ringer til os kl. 7.00 om morgen.
Skulle en af dine nyindkøbte el apparater have brug for enten lidt ekstra vejledning, eller sågar en garanti reparation, så kommer du blot til os i butikken. Det indebærer hos os IKKE ekstra omkostninger, men du bliver personligt hjulpet videre. Så nemt kan det være…

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor hvidevarer på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard