HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Levering og montering

Montering af hvidevarer

Er du klar til at udskifte din gamle vaskemaskine, komfur eller en tredje hvidevare, og har du brug for hjælp til montering af dit nye køb, så er du havnet på den helt rigtige side. Hos HB Connection tilbyder vi montering af hvidevarer. Vi har mange års erfaring med levering og montering af hårde hvidevarer, og derfor tilbyder vi jer selvfølgelig den maksimale sikkerhed, højeste kvalitet og god service. – og så er det rigtige elektrikere der kommer ud til dig…

Har du købt nye hvidevarer, der skal installeres, har du sikkert også et gammelt produkt, du gerne ved af med. Vi fjerner gratis de gamle hvidevarer for dig, når vi laver montering af dine nye hvidevarer. Det er let, sikkert og uden bøvl. Der er nemlig en masse ting, man skal være opmærksom på ved montering af hvidevarer, og derfor er det utrolig nyttigt at have en erfaren montør ved hånden. Vi sender lynhurtigt en mand ud til dig, hvad enten det er privat eller på en arbejdsplads, og så klarer vi opgaven for dig.

Vil du opleve, at ”Så nemt kan det være” så kom i vores showroom og lav en aftale med Lene.

Hun træffes på telefon 97 47 20 06. Vi leverer selvfølgelig vores services til fordelagtige priser, og vi vægter en tæt kundekontakt meget højt.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor levering og montering på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard