HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Salg

Hårde hvidevarer

Du køber de bedste hårde hvidevarer hos Lene, i vores Showroom.

Det lyder flot, men er ikke desto mindre sandt, at du kommer hjem med, de for dig, bedste hvidevarer.

Hårde hvidevarer kan i princippet købes mange steder. Både i store centre, specialbutikker og på nettet, men altså med fordel også hos HB Connection.

Vi er meget bevidste om, at når du kommer i vores butik, så er det fordi du vil have vejledning, lokal hjælp, go’ service, og næsten vigtigst af alt, at du har en fysisk butik, hvor du kan komme og snakke med mennesker i. Ovenikøbet mennesker som er interesseret i, at høre hvad du har brug for, og at finde det produkt der passer hertil.

Du vil altid gå fra butikken, med følelsen af at være blevet vejledt rigtigt og ærligt, og være blevet hjulpet.

Og så er der det med produkt garanti. De fleste af vores udstillede produkter, har som standard 4 års garanti.

Ikke ekstra betaling, bare helt naturligt 4 års garanti.

Yderligere kan du henvende dig her, når / hvis garantien skal tages i brug.

Så nemt kan det være!

Har du virksomhed, eller har du ansvar for hvidevarer i den virksomhed du arbejder på. Så kan du også få hjælp her. Industrimaskiner, både til vask og til opvask, kan købes her.

Og i den Coronatid vi lever i, er der aktuelt krav om at opvaskemaskiner i institutioner, skal vaske med ekstra høj temperatur. Det giver go’ mening, men næsten ingen af de maskiner der står i institutionerne nu, klarer dette krav. Har du tjekket der hvor du kommer?

I landbrug med kvæg, er der brug for store vaskemaskiner til malkeklude. Den sag hjælper vi også gerne med. Vi sælger lokalt fremstillede industrimaskiner, hvilket for dig betyder at der meget hurtigt kan sættes en ny op. Vi kører simpelthen omgående til fabrikanten og henter til dig.

Vi går gerne den ekstra mil for vores kunder, for at sikre os at du føler dig hjulpet. Du kan ringe til os og høre nærmere om vores mange muligheder indenfor hårde hvidevarer på telefon 97 47 20 06, eller du kan komme forbi vores showroom i Aulum. Bemærk åbningstider i showroom som er; mandag, onsdag, torsdag og fredag fra 10.00 til 16.00.

ELLER EFTER AFTALE…

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor hvidevarer på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard