HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Erhvervs tyverisikring

Sikringsinstallationer & tyverisikring = alle former for tyverisikring og præventive elektroniske installationer.
Omfatter således både tyverialarm, videoovervågning, adgangskontrol, tågesikring m.m.m.

Adgangskontrol bruges om flere ting. Vi tænker at det betyder der skal vises en form for identitet, inden der kan gives adgang. F.eks. med en kodebrik, et ID kort, en finger aftrykslæser, en iris scanner og lign. Så ved du hvem der er gået ud og ind.

At være autoriseret alarminstallatør betyder, at de af F&P (forsikring og pension) udstukne regler og krav, skal være opfyldte. Det kræver:

  • ISO 9001 godkendelse (sikkerhed for at det du får opfylder de krav der er stillet, og at det udstyr du køber, virker som det skal.
  • Krav om speciel uddannelse, til alle de montører vi har. Som beskæftiger sig med alarm.
  • 3 dedikerede alarmmontører, arbejder 100% med alarmer her hos os. Det giver erfaring, og er din sikkerhed for at du får det du skal have, og ikke bare bliver ”solgt noget til”
  • Ren straffeattest til dem der arbejder med tyverisikring
  • Samarbejde med forsikringsselskaberne, når de stiller krav til sikring hos dig

I din virksomhed, er der ofte krav fra dit forsikringsselskab, om at du skal have installeret en alarm i f.eks. sikringsniveau 20. Den besked kan du bare give til os, så ved vi hvad der skal laves. Så nemt kan det være…

Du skal vide, at opfylder samme krav som de ”store” landsdækkende alarm firmaer. Og du skal også vide at det er en helt anden service du kan forvente hos os. Her er du ikke ”kunde nummer 355” når du ringer. Nej du får kontakt direkte med dem der har installeret din alarm. Det kalder vi service, og vi kunne unde dig at prøve det af!

Således har vi også en vægter der kører om natten, hvis alarmen går i din virksomhed. Ikke at du SKAL bruge en vægter, nej vi sælger kun det til dig, som du har værdi af at få.

Der findes i dag så mange elektroniske løsninger, at det med vægter snart er fortid. Tjek lige om du betaler for vægter i det abonnement du har lige nu?

Tågesikring er en ekstra sikkerhed. Den installeres sammen med en tyverialarm, og gør at dine værdier i løbet ca. 5 sekunder, dækkes til af et røgslør. Meget god effekt i f.eks. butikker og lagre med varer af høj værdi.

Adgangskontrol betyder at en dør ikke kan lukkes op, uden at der er vist legimitation. Installeres typisk sammen med et alarmanlæg, så man kan åbne døre og slå alarmen fra, i en og samme arbejdsgang.

For at kunne installere et videoovervågningsanlæg, kræves i dag også en ISO 9001 godkendelse af os. DVS der bliver kvalitetssikret, både på den installation du får lavet, men også på de billeder / optagelser, som kommer ud af dit anlæg. Ikke at priserne dermed bliver høje, men blot en afstemning af at det du har købt, er det du får. Det kan for dig som kunde være svært at gennemskue, hvad der skal vælges. Derfor kommer vi gerne og uforpligtende forbi, og demonstrerer hvad der findes af muligheder.

Tyverisiking på minkfarme, mink pelserier og i tilhørende skind lagre, har vi dygtiggjort og specialiseret os i, gennem de sidste 15 år. Erfaring er nødvendig i denne branche, hvor de fysiske krav til sikringsudstyr er høje. Ikke desto mindre, har vi stadig anlæg kørende der er 15 år gamle, uden at være blevet udskiftet.

Er du autoforhandler, og har udstillede biler, som ikke er hegnet ind, har vi løsningen til dig. Vi har udviklet en censor, som kan stå på instrumentbordet i dine biler, og som registrerer bevægelser i / på bilen. Trådløst sendes signal fra denne, til din alarm inde i bilhuset, som videresender signalet til en kontrolcentral. Når du, eller en anden person / vægter modtager opkald fra kontrolcentralen, vil det blive oplyst hvilken bil der er alarm fra, og i hvilket tidsrum alarmen har været aktiv.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor erhvervs tyverisikring på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard