HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Kameraovervågning

Kamera til sikkerhed eller optimering af processer

Nye teknologier har gjort mange ting nemmere. Kameraovervågning er et af de områder, der sparer mange virksomheder for både tid og besvær. Kameraovervågning kan bruges til at sikre virksomhedens værdier mod tyveri, men er også effektiv i forhold til eksempelvis optimering af dine processer. Og så kan du bruge din smartphone til at se og styre kameraovervågningen. Uanset dine behov, har HB Connection erfaringen. Og vi finder den løsning, der passer perfekt til dig.

Vi til byder kameraovervågning til:

– Procesovervågning – industriservice, optimering af processer
– Personovervågning – sikkerhed, præventiv effekt, pågribelse af gerningsmand
– Objektovervågning beskyttelse af værdier, præventiv effekt

Gratis konsulentbesøg og rådgivning

Kontakt os for en uforpligtende sikkerhedsvurdering af din virksomhed, dit hjem eller dit fritidshus. Vi foretager en gratis gennemgang og rådgiver dig i valget af den rigtige sikring.

Læs mere på orion-technology.dk

Se film om videoovervågning her

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor kameraovervågning på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard