HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Kameraovervågning

Billedoptagelser til sikkerhed eller optimering af processer.  Ja mulighederne er mange. Nye teknologier har gjort mange ting nemmere. Videoovervågning er et af de områder, der sparer mange virksomheder for både tid og besvær. Overvågning kan bruges til at sikre virksomhedens værdier mod tyveri, men er også effektiv i forhold til eksempelvis optimering af dine processer. Vi vil selvfølgelig gerne passe på vores ejendomme og medarbejdere, og videoovervågning er en af de bedste måder, hvorpå du kan øge sikkerheden på din arbejdsplads. Og mange medarbejdere, i mange virksomheder, sparer mange trin og meget tid, ved at kunne ”holde øje” på centralt hold.

Videoovervågning kan leveres i et utal af kvaliteter og bestykninger. Det er meget vigtigt, at få projekteret det anlæg du evt. skal have, så det giver dig de oplysninger du gerne vil have. – og i den kvalitet du gerne vil have. Når du skal se billeder fra overvågningen, sker det eksempelvis ved brug af APP på din smartphone eller tablet, eller på en PC, hjemme og / eller på arbejdet.

Ud over at se billeder på dine medier, så kan du i dag også både zoome, se optagelser, og styre kameraer. Altså bestemme i hvilken retning de skal kigge.

Som noget helt nyt, kan også laves 2 vejs lyd via videoovervågning. DVS. der kan føres en dialog, eller råbes personer an, samtidig med at en ikke ønsket handling er i gang.

Med hensyn til faglighed, så har HB Connection erfaringen. Og vi finder den løsning, der passer perfekt til dig. Kameraovervågning kunne være til:

– Procesovervågning – industriservice, optimering af processer
– Personovervågning – sikkerhed, præventiv effekt, pågribelse af gerningsmand
– Objektovervågning beskyttelse af værdier, præventiv effekt

  • Pladsovervågning med visuelle billeder i dagtimerne. Og termo billeder i mørke
  • Termokamera overvågning, som forebyggelse mod brand.

Ved procesovervågning kan du optimere din virksomhed ved at overvåge processerne, og finde de bedste og mest effektive løsninger. Personovervågning har ofte sit primære fokus på sikkerhed overfor personalet og i tilfælde af tyveri. Personovervågning kan også fås til private, hvis du ønsker at beskytte dit hjem eller fritidshus. Objektovervågning kan give dig ro i maven, for så er dine værdier altid beskyttet – uanset tidspunktet på døgnet.

Og sidste nyt er alle de muligheder der opstår med varmefølsomme kameraer (termo kameraer)

Videoovervågning er en fantastisk gevinst til en arbejdsplads, der ønsker at danne et sikkert og effektivt arbejdsmiljø. Du kan kontakte os for en uforpligtigende sikkerhedsvurdering af din virksomhed, dit hjem eller dit fritidshus. Vi foretager en gratis gennemgang og rådgiver dig i valget af den rigtige sikring. Uanset om du har en virksomhed eller er privat, vil vi alle gerne være sikre på, at det du har kært, bliver beskyttet. Der findes mange forskellige systemer af videoovervågning, og det handler om at finde det rette match til dig og dine behov. Det hjælper vi dig med hos HB Connection.

Du kan et YouTube klip her, som beskriver nogle af de futures der findes hos en af vore leverandører. Nemlig General Electric.

Se video her

Lad os høre hvad din udfordring er, så laver vi et forslag til hvordan du kan blive hjulpet. Der er nemlig mange muligheder indenfor kameraovervågning, så bliver nødt til at få vejledning et eller andet sted. Og det kunne da udmærket være hos os, på telefon 97 47 22 21. Vi tager imod alle spørgsmål, uanset hvor langt du er i processen. God service og høj kvalitet er vores kerneværdier, og derfor arbejder vi altid for at sikre vores kunder den bedste oplevelse.

Vores slogan er ”Så nemt kan det være”

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor kameraovervågning på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard