HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Privat tyverisikring

Vi tilbyder professionel sikring af dine private værdier. Når du får en alarm installeret af os, får du en meget intelligent og fremtidssikret elektronisk maskine installeret. Den kan meget mere, end blot at være en privat tyverialarm. F.eks. kan den måle temperaturer, føle røg, fungere som fjernbetjent styring af din port i garagen og /eller låsen i din hoveddør.

En privat tyverialarm fra os kan både betjenes på et betjeningspanel i huset, men selvfølgelig også fra en APP på din telefon. Det giver den mest brugervenlige oplevelse, så du nemt og hurtigt kan sikre dig selv, dit hjem eller din virksomhed. Driften af en privat tyverialarm kan du helt selv klare. Det koster nemlig fra 0,00 kr. pr. måned. Så bliver det ikke billigere. Du kan også vælge en opgraderet løsning, hvor en kontrolcentral holder øje med din alarm døgnet rundt, så koster det 99,00 kr. pr måned. – ekslusiv vægterudrykning!

Ring og hør nærmere om vores mange muligheder indenfor privat tyverisikring på telefon 97 47 22 21. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring indenfor branchen, og har alle en uddannelse som elektrikere. Du kan helt uforpligtigende få gratis rådgivning. En privat tyverialarm er en fantastisk investering, der beskytter dig og dine værdier 24 timer i døgnet.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at slå på tråden, hvis der er noget, du ikke er helt sikker på. Måske har du brug for at snakke dine behov igennem, og så finder vi forskellige bud på tyverisikring, der passer til dig. Vi vægter god service og høj kvalitet i vores virksomhed, og netop derfor er en god og tæt kundekontakt vigtig for os. Vi hjælper dig med at øge sikkerheden af dit hjem, sommerhus, arbejdsplads eller hvor som helst du har ønsker herom.

Vores slogan er ”Så nemt kan det være”

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor privat tyverisikring på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard