HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Privat tyverisikring

Professionel sikring af dine private værdier

Når du får en alarm installeret af os, får du en meget intelligent og fremtidssikret elektronisk maskine installeret. Den kan mange andre ting, end bare være tyverialarm. F.eks. kan den betjene måle temperaturer, føle røg, virke som fjernbetjent styring af di n port i garagen, eller låsen i din hoveddør.

Den betjenes både på et betjeningspanel i huset, men selvfølgelig også på en APP.

Driften af alarmen kan du slev klare. Så koster det 0,00 kr. pr måned.

Vil du have en bedre løsning, hvor en kontrolcentral holder øje med din alarm døgnet rundt, så koster det 99,00 kr. pr måned. – uden vægterudrykning!

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor privat tyverisikring på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard