HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Sikring af minkfarm

Din tryghed vores mærkesag

Siden slutningen af 1990erne er antallet af tyverier fra minkfarme steget kraftigt. Men heldigvis er der meget, man selv kan gøre for at sikre sine værdier. HB Connection har stor erfaring med tyverisikring og elinstallationer på pelsdyrfarme. Vi har udarbejdet en simpel løsning, der sikrer dig mod uønsket indtrængning på farmområdet.

Vores løsning er diskret og driftsikker og kan eksempelvis monteres på det eksisterende hegn. En basisløsning kan til enhver tid udvides med for eksempel videoovervågning, vandalarm og tyverialarm.

Vi installerer som minimum fire sæt lysstrålefølere på den indvendige side af farmens indhegning. Udstyret er variabelt og bliver naturligvis tilpasset de praktiske forhold. Derudover tager udstyret højde for lange afstande, store arealer og klimatiske forhold. Vores basisløsning er baseret på tilkobling til eksisterende alarmanlæg.

Referencer:

– Tvis Pelsdyrfarm, Holstebro
– Gert Nielsen, Holstebro
– Løgager Minkfarm, Ørnhøj
– Kent Troltoft Pedersen, Ørnhøj
– Jørgen Østergård, Struer
– Arne Sørensen, Velling
– Henning Sørensen, Ringkøbing

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor sikring af minkfarm på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard