HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Tågesikring

Tågesikring

Beskyt dine værdier, og undgå hærværk med tågesikring.  Hvis tyven først når ind i din ejendom, er der stadig mange måder, du kan være med til at forhindre, at du mister dine værdier. En af de mest effektive måder er tågesikring. Her udløser den indtrængende tågesikringen – og i løbet af cirka 10 – 20 sekunder fyldes lokalet med en helt tæt tåge, der gør det umuligt for tyven at orientere sig. Så hvis du gerne vil beskytte alle dine værdier på bedst mulige vis, er tågesikring helt sikkert et af de bedste bud.

Tågesikring gør at du med ro i maven kan forlade arbejdspladsen eller hjemmet, uden at bekymre dig om tyveri. Hos HB Connection arbejder vi kun med de bedste kvalitetsprodukter og et højt serviceniveau. Selvom tågen ligner røg, er der ikke noget farligt ved den. Tågen er blot nok til at tyven mister orienteringen og må opgive et indbrud – på denne måde er dine værdier altid i sikkerhed.

Vi tilbyder gratis besøg og rådgivning, der vejleder dig i valget af den rigtige tyverisikring til lige netop dit hjem, dit fritidshus eller din virksomhed. Kontakt os og få en uforpligtende sikkerhedsvurdering af en af vores erfarne alarm montører.

Vores slogan er ”Så nemt kan det være”

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor tågesikring på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard