HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Tryghedsalarm

Bliv tryg med en personlig alarm

Hjemmerøverier er desværre blevet et fast indslag i dagspressen. Den kedelige tendens er, at der sker flere og flere af denne type overgreb og at de sker alle steder i landet. Men med din egen personlige alarm, kan du føle dig tryg. Et tryk på knappen og hjælpen er på vej.

HB Connection har forskellige løsninger inden for tryghedsalarmer og vejleder dig gerne i valget af den helt rigtige. For der er forskel på, om du skal bruge den hjemme, på jobbet eller når du er ude.

Tryghedsalarmen kan kobles til en alarmløsning, men kan også stå alene. Kontrolcentralen reagerer 24 timer i døgnet 365 dage, hvis du aktiverer alarmen.

Gratis konsulentbesøg og rådgivning 

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores erfarne alarmkonsulenter om dine behov og muligheder.

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor tryghedsalarm på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard