HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Tryghedsalarm

Bliv tryg med en personlig alarm. Både hjemme og på arbejde.

Hjemmerøverier kan afværges. Du kan tilkalde hjælp via alarmen, hvis du bliver dårlig. Yderligere har du mulighed for at fortælle dine nærmeste, at alt OK.

På arbejdet kan du gå med alarm i lommen, så du kan tilkalde hjælp.

Samtidig kan det laves så denne alarmsender, fortæller dine kollegaer hvor du er på arbejdspladsen.

Men med en personlig alarm, kan du føle dig tryg. Et tryk på knappen og hjælpen er på vej.

HB Connection tager dig med hele vejen, fra det skal aftales hvordan din alarm skal fungere, over idriftsætning, vejledning i daglig brug og til jævnlige systematiserede eftersyn og afprøvninger, som vi også kommer og hjælper med. – Du skal ikke huske på noget. Du skal bare være tryg!

En tryghedsalarm kan kobles til en anden alarmløsning, som du måske har i forvejen. Hvis du har ønske om det, tager vi os af at få din alarm overvåget / besvaret. 24 timer i døgnet. Vores kontrolcentral reagerer 365 dage om året, og vores vægter kan du tilkøbe efter behov. Han har heller aldrig fri, så han kører hver eneste nat, uanset dag i året. Tryghedsalarmen hjemme hos dig selv, kan også sende en besked eller et opkald, til familie og naboer. Så behøver du ikke betale for at vores kontrolcentral holder øje.

Du er altid velkommen til at få et gratis besøg, med rådgivning om hvordan en løsning til dig, kan se ud. Din sikkerhed har vi løsningen på! – og så er det rart for dig, at dem du får besøg af første gang, også er dem du kan kontakte fremadrettet. Vi er ikke større firma, end du får direkte telefonnumre til de montører der passer på dig.

Vores slogan er ”Så nemt kan det være”

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor tryghedsalarm på
telefon 97 47 22 21

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard