HØJ KVALITET
OG STOR SERVICE
INDEN FOR ALT
EL-ARBEJDE

Kontakt

Butikken

Du kan besøge vores fysiske butik, som ligger i Aulum. I butikken vil du b.la. møde Lene, som har mere end 20 års erfaring. Lene møder dig med professionel vejledning, ud fra en menneskelig forståelse for, hvad der kunne være bedst for netop dig.

I butikken kan du også blive budt velkommen af Selinah.

Selinah er butiksmedhjælper, og har også flere års erfaring.

I butikken stræber vi efter at kunne hjælpe i de fleste situationer. Derfor har vi et bredt udvalg af alt fra elpærer/lamper til køkkenudstyr og selvfølgelig hårde hvidevarer. – og så er det jo en ”elektriker forretning”. Dvs. at der er et værksted bag butikken, hvor elektrikerne færdes hver dag. Der er altså mulighed for hjælp til elektriske småopgaver også.

Har du ikke mulighed for at komme, mens butikken har åben så kan du lave en aftale om at komme uden for åbningstiden. Ring og aftal på forhånd!

Ring og hør nærmere om vores
mange muligheder indenfor hvidevarer på
telefon 97472006

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DET SIGER KUNDERNE

Manglede et nyt komfur

Manglede et nyt komfur. HB-Connection åbnede butik efter lukke tid for at vise frem og hjalp med installation, selv om det var fredag aften. Super god service.

Den ekstra mil

Vi har total renoveret vores hus og fik en ung herre ved navn Christian til hjælp med de lovmæssige el dele. Vi oplevede ud over, godt håndværk, overholdte aftaler og det virkelig at føle sig prioriteret – en service ud over det sædvanlige. Meget respektfuld og venlig service, der bare hver gang gik den ekstra mil med et stort smil. Vi er så taknemmelige for, at have haft ham i huset og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. TAK!

Super service meget kompetente medarbejdere

Jeg har som minkavler/landmand altid benyttet HB Connection til alt indenfor både el og alarm. Det faktum, at de favner bredt, er et stort plus, og derudover har vi altid fået en super service med hurtig respons og meget kompetente medarbejdere. Jeg kan på det varmeste anbefale HB Connection til andre

Kristian Halgaard